maanantai 10. joulukuuta 2012

Väsy

Siitä on tämä maanantaipäivä tehty.

Nukuin ansioikkaan reippaasti johonki melkein kymmeneen asti ja lähin sitte kattomaan leikkauksesta toipuvaa kaveria sairaalalle. Siellä vierähti pari tuntia. Sen jälkeen ehin kotona juuri ja juuri syödä ennenku Keijo ilmotti, että tänään menee töissä myöhään. Päätin, että viisaampi käyä kaupassa yksin vielä ku auto on lämmin, ettei tarvi illalla jännittää ehitäänkö yleensä ruokaostoksille.

Tämmöstä tää arki välillä on, mutta onneks tosi harvoin. Keijo tekee välillä keikkaluontosena tuota työtään ja palkanmaksu jatkuu pahimmillaan iltakymmeneen ja ne asiakkaat mieluummin teettää Keijolla hommat loppuun samana päivänä. Meiän suhteen aikana ei oo käyny ku kahesti aiemmin silleen, että Keijolla ois sen takia venähtäny ysiinki asti, mutta joskus Keijon sinkkuaikoina se oli joutunu jopa jäämään kerran vieraalle paikkakunnalle yöksi.

Noh, minkäs teet. Asunnollisen on tehtävä tunnollisesti töitä. Mä täällä oottelen ja koitin vähän siivoilla keittiötä ja pyöräytin tiski- ja pyykkikoneet käyntiin. Hyvin arkista eloa. Tänään on vaan niin vetämätön olo, että taian lähteä sänkyyn lueskelemaan ja ehkä jopa nopeasti nukahtamaan. Kenties illalla reipastun saunan ja illallisen toivossa ja tuun tarkemmin kertomaan meiän viikonloppureissusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti