tiistai 4. joulukuuta 2012

Ihan tavallista maanantaita

Laitoin eilen illalla hyvissä ajoin nukkumaan, varmaan joskus yheltätoista ja silti heräsin tänään vasta puol yheltätoista! Mulle ei oo käyny moneen viikkoon näin. Eipä se onneksi haittaa ku ei tarvi mennä tänään mihinkään. Pöhnö olo vaan.

Eilinen oli kyllä yhenlainen.. Heräsin tavallisesti siinä puol seittemältä ja kymmeneksi mulla oli neuvola-aika. Nyt eka kertaa siinä uudessa neuvolassa. Mun oma th on kuulemma vaan osa-aikasesti töissä ni mulla on suunnilleen joka toinen kerta sen sijainen, niin oli eilenkin. Tosi semmonen mukavan ja järkevän olonen ihminen. Meinas mennä yliajallekki ku koitettiin päivitellä vähän tietoja, että ketä tässä ollaan ja miten on menny tähän asti tämän raskauden kanssa ynnä muuta.

Tulin kyllä suorilla kotia ja täällä ootteli sähkömies! Olin tiennykki oottaa sitä ja jättäny sille avaimet jemmaan ja ilmottanu isännöitsijällekki siitä piilosta. Vaan eipä ollu isännöitsijä vastannu sen sähkömiehen puheluihin, onneks se ei ollu joutunu kauaa oottamaan.. Meillä oli siis ongelmana se, että varastolle ei tuu sähköä ja piti vetää kokonaan uus kaapeli sinne täältä sisältä. Tää arki onki vaatinu vähän luovuutta ku ollaan mietitty, miten saahaan autot lämmitettyä. Noh, ei muutaku vauvanhuoneen ikkunan välistä parin sisäkäyttöön tarkotetun jatkoroikan kautta piuhat autoille. Ei vaan paljoa hampaita naurata ku nyt koko viime viikonki oli -14 pakkasta, nyt jo -20! Onneksi se asia tuli kuntoon..

Tosin heti ku se sähkömies lähti niin tajusin, ettei meiän vaatehuoneeseenkaan tuu virtaa! Siellä oli jo valmiina semmonen plafondi katossa, mutta ei olla vieläkään löyetty sille katkasijaa, joten ei ollu käyny mielessäkään että siinä olis jotain outoa. Eilen vaan keksin sitte kokeilla hiustenkuivaajaa vaatehuoneen pistorasiaan.. Taas lähtee soitto isännöitsijälle. :D

Leipasin eilen lisää niitä sämpylöitä, nyt onki pakastin täynnä leipää. Ja pellillisen pikkuleipiä kans. Se oli ihan semmonen perusmurotaikinaohje, jota vähän maustoin. Kuvittelin, että niistä ois tullu semmosia haarukkaleipämäisiä. Ei tullu ei, mutta hyviä kyllä.

Eilen illalla menin aikasin sänkyyn oikeestaan sen takia, että luulin, että alkasin synnyttämään. :D Aattelin, että jos tässä tulee pianki lähtö ni minähän kyllä nukun ensin, jos vaan mahollista. Ei mulla muuta ollu ku supistuksia, eikä ne ees käyny kipeetä, mutta niitä tuli aika tiuhaan. En ruvennu vielä kellottamaan mitään sen tarkemmin, mutta varmaan parin tunnin ajan niitä tuli ainaki kerran varttiin. Järkeilin sitte, että no panic, että jos tämä on sitä niin parasta, mitä voin ittelleni tehä siinä tilanteessa on nukkua. Että enköhän mä herää jos tosiaan synnytän, että kyllä se kipu sitte havahduttaa mut jalkeille. Minut herätti kyllä Keijo siinä ku Avatar loppu telkkarista, ei kipu. Uni autto.

Luulen, että se vaan johtu kaikesta eilisestä touhuamisesta. Muttaku heti jos makaan tai istun pidempiä aikoja ni sattuu selkään ja koko lantion alueeseen hirveesti. Siks sitte eilen täällä leivoin ja tein lumitöitä ja pyykkihommia, mitä vaan mikä piti mut liikkeessä..

Että tällaista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti