torstai 1. marraskuuta 2012

Kuhertelua

Hymähdin itsekseni jo otsikolle, mutta viittaan sillä vain siihen, kuinka näytän viettävän jonkilaista kuherruskuukautta tämän blogini kanssa. Olen aiemmin monesti kirjoittanut tosi harvaan ja nyt tekstejä syntyy ihan päivittäin.

Unohdin mainita eilisestä neuvolastani. Hyvin siellä meni, oikeastaan tosi hyvin. Sydänäänet kaikuivat koko tutkimushuoneessa lujana rummutuksena, lääkärikin kehui tuota vahvaa sykettä. :) Muuten minun tai vauvan tilassa ei ole juuri uutta mainitsemista. Verenpaineet ei ole nousseet edelleenkään, eikä hemoglobiinit laskeneet hälyttävästi: 130:stä 126:een. Oikein hyvä juttu siis. En nimittäin haluaisi syödä mitään rautalisiä, paljon mieluummin varmistan raudansaantini laadukkaalla ruoalla. Paino oli laskenut nyt hiukan. Reilun kilon viime neuvolasta, joka taisi olla kolme viikkoa sitten. Kaikkiaan painan vajaat kolme kiloa enemmän kuin ennen raskautta. Mielestäni se on ihan ookoo, sillä lapsen painoarvio jokunen viikko sitten oli 1,1kg. Siihen täytyy kuitenkin vielä lisätä kaikki istukat, verenmäärän lisäykset sun muut eli oma massani ei varmaan ole lisääntynyt yhtään.

En ole oikein koskaan ymmärtänyt sitä, kun kuulee ihmisten marinoita siitä, kuinka paino nousi 20kiloa ihan VAAN raskauden takia. Siis huhhuh! Kenen tahansa matikkapäällä voi nopeasti laskea, että oli kyseessä sitten mikä tahansa sokerilapsi, niin ei se paino sen lapsen takia niin paljon VOI nousta. Kyllä siinä on tainnut mammalla vaan syömiset karata käsistä. Ei raskaana olevan tarvitse syödä juuri sen enempää kuin ennenkään, ainoastaan ravintoaineiden suhteen, ei energian.. Se on jotain max. 200 kaloria, mitä kuluttaa enemmän, ja sekin on sitten ihan loppuvaiheessa, jos on tosi iso maha.

Mulla syöminen ei oo lisääntynyt ollenkaan, ehkä ruokahalua on jopa vähemmän kuin ennen. Koitan silti napostella kaikkea fiksua niinkuin BB:tä katsellessa tavoitteena on aina syödä kolme porkkanaa. :D Kuulostaa hassulta, mutta niin se vaan on. Tarvisin koko ajan jonku muistattamaan, että syö nyt hyvä ihminen, tänäänkään en oo syöny vielä yhtään. Se ei oo jees, tiiän sen kyllä. Muttaku ei oo nälkä ja tuntuu hölmöltä syödä "huvikseen". Siks koitanki panostaa aina illallisiin, että saisin ees vähän energiaa. Jäis seki varmaan tekemättä, jos ei olis Keijoa. Esim. eilen syötiin tuorepastaa ja sen kanssa tekasin nopeat parsa-pekonikermasoossit. :D Ei hirveen terveellistä tai fiksua, mutta jotaki sentään.

Hei! Pitää vielä suositella Rainbow hiusnaamiota. Mun kohalla se oli ihan puhdas heräteostos, mutta hyvä sellanen. Se maksaa vajaat kolme euroa eli sopii kenen tahansa budjettiin. Mutta toimii. Teen sen naamion kerran viikossa ja nyt tänään sattu olemaan se päivä viikosta taas. Hiukset tuntuu tosi paksuilta ja vahvoilta, vaikka mulla on ominaisesti ollu aina ohuemmanlaiset hiukset. Hyvää mömmöä. Ainaki mun mielestä ja mä oon tosi laiska ollu aina hiusten suhteen. Mun hiustenlaittorutiini on pesu ja pikainen föönaus. :D En käytä ollenkaan muotoilutuotteita, en oo koskaan oppinu käyttämään tai kaipaamaan semmosia. Mutta paras lämpösuojasuihke, jota oon koskaan kokeillu on Paul Mitchelin. En muista sen nimeä tarkemmin, mutta aika tyyris se on. Muistaakseni jotain around 26 euroa. Se on melko riittosaa kuitenki ja tuoksuu hyvälle. Föönaamisessa säästää reilusti minuutteja sen suihkeen lisäämällä ja se myös toimii kevyenä muotoilutuotteena, jos semmosta ominaisuutta hakee.

Tämmöstä höpöttelyä tällä kertaa. Kirjoittelemisiin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti