sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Yllätyspaketti

Tiistaina saapui siis postissa yllätyspaketti! Vaikkei se mikään oikea yllätys ollut, itsehän olin sen tilannut.

 Lily Lolon Complexion Perfection Kit


Eli Lily Lolon mineraalimeikkipohja sävyssä Blondie, Finishing Powder mikäikinäsuomeksionkaan sävyssä Flwaless Silk sekä Super Kabuki suti!

Tilasin nämä Lily Lolon omasta nettikaupasta osoitteesta www.lilylolo.co.uk ja hintaa tuli 42,20e. Nettikauppahan on brittiläinen ja hinnatkin ovat punnissa, joten noihin todellisiin kustannuksiin vaikuttaa jonkin verran aina valuuttakurssit. Hassua muuten, miten blogger väänsi nuo kuvat ihan eripäin kuin miten ne olivat koneella..

Ajatuksena oli vaihtaa pitkästä aikaa mineraaleihin ja Lily Lolosta olin kuullut paljon kaikennäköistä hehkutusta erityisesti Karkkipäivä -blogia kirjoittavalta Sannilta. Aikaisempaa kokemusta minulla oli vain Diorin vastaavasta tuotteesta. Hintaerohan niiden kahden välillä on huima. Dioria ei saisi mistään sillä hintaa, millä sain Lily Loloa het enemmän.

Laadussakin on jotain eroa, muttei omasta mielestäni mitään suurta. Dior on hieman peittävämpi ja tuntuu ehkä aavistuksen kosteuttavalta. Siis minun kohdallani. Mutta LL on 100% luonnonkosmetiikkaa. Sinänsä luonnonkosmetiikka on minulle vierasta ja nytkin kiinnostuin vain kehutun laadun, en minkään periaatteiden takia.

Tosi tyytyväinen oon Lolooni ollu, onnistuin tilaamaan kertaheitolla oikean sävynki. Mutta jos sävystä on epävarmuutta niin Lily Lololta pystyy tilaamaan jokaista meikkipohjasävyä myös näytekoossa. Suosittelen. Ja toi kabuki on muuten ihan huippuihana! Niin silonen ja tarkka. Jos ei LL:lta muusta kiinnostu niin ainaki toi suti tuntuu tosi laadukkaalta, ja yksittäin tilattuaki sen hinta oli vaan £14.29. Ite pidän sitä tosi edullisena hintana.

Ite koen mineraalit yleensä hengittävämpänä kuin nestemäiset meikkivoiteet. Tosin viime aikanen kyrsiintyminen meikkivoiteisiin nyt johtu siitä, että kokeilin pihinä jotain markettituotteita, jotka tuntu vaan tukkivan mun naaman ja liikku päivän mittaan naamalla niin, että viimeistään illalla näytin pellehermannilta.

Tämmöstä tällä kertaa. Yllätyshän tää oli muuten siks, että a) paketti tuli briteistä vaan parissa päivässä ja b) paketti tuli ihan kotipostilaatikkoon asti.

Tällä hetkellä odottelen vielä boohoon pakettia, jossa pitäis olla välikausikengät. Nyt startataan Kaakamoon ja Kemiin Keijon mummolaan. Kirjoittelemisiin! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti