torstai 7. maaliskuuta 2013

Mummolassa


Ai että jäi soimaan tää päässä ku yks facebook-kaveri jako tän tälle aamulle. Tää on tämmöstä hyvän mielen musiikkia. :) Sopii hyvin tähän päivään ku ulos kattoo: kymmenen pakkasta ja lämmin kevätaurinko lumisen pellon yllä.

Ollaan Lillin kanssa mun porukoitten luona. Tarkennuksena: tultiin tänne jo maanantaina porukoitten kyydissä ku ne palaili ristiäisreissusta. Oli meillä auto täynnä  ku mun pikkusiskoki tuli hiihtolomalle tänne. Meitä oli siis neljä aikusta, yks turvakaukalo ja kauheesti tavaraa. Pakko kyllä kehasta sitä Q5:sta (vuokra-auto) tilavuudesta, koska mulla ei ahistanu ollenkaan istua se 300km keskipenkillä..

Täällä ollaan nyt köllitty. Käytiin tapaamassa mun pikkuserkkua ja sen noin 2-vuotiasta taaperoa tuossa naapurissa. Ne suunnittelee Rovaniemelle muuttoa nyt ens syksynä. Voi, saataspa ne sinne meiän kaveriksi. :) Eilisen ohjelmana käytettiin porukoitten koiria yksitellen lenkillä Lillukan kanssa.

Se tuntuu nukkuvan paremmin ku viikkoihin! Melkein yhtä paljon ku sillon alle kuukauden iässä. Luulen, että se johtuu siitä ku viime viikon torstaina laitettiin rota-virusrokotus (miten ikinä kirjotetaankaan) ja siitä seuras vatsavaivoja, jotka kiusas koko viikonlopun. Nyt ku ne meni ohi niin taitaa tyttö nukkua univelkoja takasin.

Vaikka kyllä se seurusteleekin! Niin pieni ihminen ja isoki ihminen kyykistyy. Iskä tänä aamunaki möyri sen kanssa tuolla lattialla ja lässytti menemään. <3 Äiskän mukaan iskä ei lässyttäny ees mulle ja pikkusiskolle sillon ku oltiin vauvoja. Alkaa "vanhuuttaan" pehmetä. ;)

Äiskälle se kans jokeltelee mahottomasti. Ihana nähä miten se alkaa jo kokeilla eri äänteitä ja juttelee välillä pitkiäki pätkiä. Se on semmonen ilo.

Tänään varmaan käyään mun mummolassa kyläilemässä tuossa törmän alla ja huomenna illalla Keijoki tulee jo tänne. Yhessä vietetään täällä vielä viikonloppu ja sunnuntaina ajetaan hyvissä ajoin kotia. Maanantaina onki kirjotukset. Iiikkkkk.!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti