sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Myhäilyä

Perjantaina oli äidinkielen yo-kokeet, jotka alko tekstitaidolla.. Meikäläinenhän meni sinne vajaan kahen tunnin yöunilla.. Ei tyttö niinkään valvottanu. Oon vaan niin huono nukkumaan tai oikeammin nukahtamaan, varsinki ku oli "pakko" nukkua. Tottakai revin siitä pakosta sitte lisää paineita ja vasta se uni oliki hankalassa.. Että semmonen alku tälle viikonlopulle.

Kerrankin jäätiin ihan vaan kotiin. Ei olla tässä kummempia touhuttu muutaku saunottu ja tehty hyvää peruskotiruokaa. Tänään kävin pudottamassa lumet katolta, koska tasakattoihmisille ja urheilijoillehan ei riitä, että kerran talvessa hoitais sen homman. Otin ihan urheilun kannalta ja huhkin lumet alas niin nopeasti ku vaan koin itelleni fyysisesti mahdolliseksi ja noin tunti kai siinä meni. Suihkun jälkeen sain jonku ihme inspiraation ja leikkasin viitisen senttiä hiuksista pituutta pois. Minä, joka oon leikannu hiuksia vaan kerran aikasemmin. Viime pääsiäisenä samanlaisessa inspiraatiossa iteltäni nimittäin. :D

Pakko kehasta, että hyvännäköset tuli. Ilme keveni rutkasti ku kuolleet latvat lähti ja pitäis kai näitten nyt kasvaakki nopeammin? Mitään tuon radikaalimpaa parturointia en kyllä itelleni koskaan uskaltais tehä ku en juuri tuon radikaalimpaa oo uskaltanu kampaajallakaan teettää. :D Tai okei, joskus ala-asteella vedin pään pari kertaa punasella ja yläaste- ja lukioaikana oon kaks tai kolme kertaa leikkauttanu otsatukan, siinäpä se...

Yks tuttavapariskoki käväs yllätysvisiitillä meitä ilahduttamassa ja nyt pitäis ruveta laittamaan jotain ruokaaki tälle päivälle ennenku Keijo karkaa sulkapalloon.. Mihin nää päivät aina karkaa?

Tässä vielä satunnaisia ilahduttajia:Eli tämänpäiväiset perkaamani kukkakaalit! Tykkään aina kylmään pilkkoa valmiiksi nopeiksi välipaloiksi tämmösiä juttuja sesongista riippuen. Sekä äiskän yllärilahja, joka saatiin viime viikonloppuna eli Tsaikka -laseja. Ja näin mun astioitten hamstraus jatkuu.. Meiän asuntoki vilahtaa tässä sivuavasti. ;--) Koitan nyt joku päivä valosan aikaan ottaa ihan rehellisiä asuntokuvia niinku on puhe ollu taas jo ties kuinka kauan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti