maanantai 25. helmikuuta 2013

Kirpparilöytöjä

Päivitystahti on nyt tosissaan harventunut. Syynä lähestyvät kirjoitukset ja niihin lukeminen, joka on sekin ihan mahdotonta, koska tyttö on ruvennut asustamaan tissillä kaiket päivät. Ei millään suostu nukkumaan yksin. Torkkuu sylissä ja heti kun sen nostaa omaan sänkyyn niin alkaa hirveä huuto. Tajuan kyllä, ettei sillä mikään hätä ole ja olen kyllä antanut itkeäkin siinä toivossa, että tyttö tajuais ettei oo mikään hätä ja nukahtais. Se vaan ei toimi, koska se itku ei lopu. :D Enkä minä nuin pientä kuitenkaan kovin pitkää tovia halua vielä itkettää..

Mutta! Tässä postauksessa on kuitenki pääroolissa eilinen kirpparikierros. Kävin tytön kanssa kiertämässä kaks paikallista kirpputoria sillä aikaa kun Keijo oli laittamassa auton lämmitintä. Ei varsinaisesti etitty mitään ja oltiin ihan avoimin mielin, mutta kas kummaa meillähän tarttu mukaan vaikka mitä.

 
Haalarit ja potkarit kokoa 62. Nyt käytetään 50- ja 56-kokoja, joten aattelin, että parempi ostaa seuraavaa kokoa jo, koska kuuskakkosia meillä ei oikein ennestään ollu. Jostain syystä kaikki on hankkinu meille vauvalahjoiksi 68-kokosia vaatteita ja musta tuntuu, että niitä ei tarvi ostaa ite muuta ku jotain sukkahousuja.. :)

 
Näähän on samalla kuviolla, mutta tää vaaleempi on 56 ja tummempi 62.. Oon heikkona kaikkiin muikeisiin eläinhahmoihin. :D

 
Lisää perusbodyja.. Tästä näkee hyvin, miten paljon mitotus voi vaihdella..


Tästä löydöstä oon aivan erityisen iloinen. Noi "vahvikkeet" tuolla kyynärpäitten kohdalla vaan niin vetoaa muhun. :D 

 
Pari kietasubodya ja sukkahousut. Noi sukkahousut on varmaan ihan uudet, koska ne näyttää siltä niinku niitäs ei ois ikinä ees pesty saati pidetty.

 
 
Lisäksi löysin pinnasängyn laitasuojuksen. Jälleen kerran muikeita vauvanorsuja hempeillä väreillä kirjailtuna.. Meillä oli jo ennestään laitasuojus:

 
Tätä ei olla ite valittu vaan tää on lahja tutuilta, joitten pojalla se on ollu käytössä aikasemmin. Tää ei vaan mun mielestä oo niin kiva. Tykkään reippaista väreistä ja kuvioista tytöllä.
 
 
En oo aikasemmin vielä ostanu mitään vauvajuttuja kirppikseltä ja olin yllättyny, miten hyväkuntosia ja sieviä juttuja sieltä saakaan.  Eiku oompas! Yhen haalarin oon ostanu. Mutta silti luulin, että tarjolla ois ollu vaan semmosta nuhjusta tavaraa. Hulluinta tässä on se, että kaikille noille vaatteille, mitä ostin tuli hintaa yhteensä 8,5e ja laitasuojukselle 5e...
 
Taian jatkossa ostaa enemmän kirppareilta, koska se penkominenki on jo itessään kivaa. Itelle en koskaan löyä niistä paikoista mitään, poikkeuksena, että kerran ostin semmosen pitkän harmaan neuleen. Mutta ylläriylläri vauvalle löytyy vaikka mitä. Kirjojaki voisin hankkia sieltä käytettynä. Mun mielestä semmosten asioitten kierrättäminen on oikein järkeenkäypää. Mutta sille on kyllä aina pakko nauraa ku ihmiset yrittää myydä jotain vanhoja rintsikoitaan ja pahimmillaan myös alushousuja siellä. :D
 
 
En oo vielä aiemmin jakanu ensimmäistäkään kuvaa tytöstä täällä, koska oon puntaroinu, että haluanko. Eihän mustakaan oo tässä blogissa ku yks kuva. Tässä nyt kuitenki jähötetään yhessä :)
 
 
 
 
 
Nelisen viikkoa vanhana. :) Pieni ihminen vallannu meiän sängyn. <3
 
 6 kommenttia:

 1. Tyttö kiittää ! :) Häätyy koittaa saaha hymykuva jaettavaksi, se on nyt uus juttu. :) Tuu käymään joku päivä?

  VastaaPoista
 2. niin nätti pikkuprinsessa! <3 täytys laittaa sulle muuten niitä kuvia mitä otin sillon kun olitte käymässä kylässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Noooh.. jos sulla tytöstä on kuvia ni sitte. Mutta jos oot mua kuvannu ni älä päästä niitä päivän valoon.

   Poista
  2. jos vaikka törkkäsen ne kuvat sulle sähköpostiin tai facen inboksiin? :)

   Poista
 3. Meneeköhän mun sähköposti tukkoon jos sinne laitat? Tai jos vaikka keskustellaan aiheesta puhelimessa? :D Vähän yksityisemmin juu nou ennenku alkaa täällä henk.koht.sähköpostiosotteet lipsua?

  VastaaPoista