tiistai 12. helmikuuta 2013

Pieniä suuria iloja

Mainio olo! Oon saanu viime yönä nukkua kuus tuntia putkeen.! Nyt pari päivää vauva on ollu niin läheisriippuvainen musta, että se on syöny max. kahen tunnin välein, eikä oo oikein suostunu nukkumaan ittekseen ku ihan lyhyitä pätkiä ni en oo saanu mitään kotihommiakaan tehtyä. Poikkeuksena ne ajat ku Keijo on ollu iltasella apuna. Esimerkiks eilen leivoin appelsiinikeksejä ja vaniljapuusteja, ohjeet molempiin blogista Kuista. Mulla tosin ei ollu yhtään appelsiineja, joten tein niistä sitte sitruunakeksejä raastamalla yhen sitruunan kuoren. :D Mutta hyviä niistä sai silläki lailla.

Löysin ton blogin ihan sattumalta ku etin macaron -ohjetta. Ajattelin leipoa niitä ristiäisiin, ku ne on niin hyviä ja hempeän näkösiä. :) En oo vielä kokeillu sitä ohjetta, mutta ajattelin tänään jättää valkuaiset ikääntymään ja huomenna kokeilla toteutusta. :D Uskoa kyllä löytyy, tuo Kuistan vaniljapuustiohje oli ainaki tosi toimiva - en oo ikinä missään saanu niin hyvää pullaa jos näin saa sanoa. :D Ja eilinen oli siis vasta toinen kerta ku tein pullia, että mun kokemuksella ei tosiaankaan ollu mitään tekemistä asian kanssa.

Eilen oli myös tytön eka lääkärineuvola ja mun pää oli ihan tyhjä! Ei tullu mieleen kysyä ei sitte yhtään mitään. Pupuli nukahti autoon ja oli ihan kauhuissaan ku riivittiin sitte alasti yhtäkkiä. Kaikki oli normaalisti, mutta eipä se kai juuri muuta kattonukkaan ku heijasteet..

Nyt yheltätoista ois jälkitarkastus. Voi että oon oottanu tätä ku kuuta nousevaa. En vielä oikein tiiä, mitä siltä pitäis odottaa, mutta sillon sairaalasta lähtiessä ainaki vannottivat, ettei saa juuri mitään urheilla ennen sitä niin ainaki semmosista asioista ootan saavani jotain konsultaatiota, että entäs nyt sitte.. Hui miten pitkä virke. :D

Mutta nyt lähen laittamaan auton roikkaan ja jatkan aamukahvittelua ja jos onni on myötä niin karkaan suihkuun ja lähen putsaamaan terassia lumesta. Saas nähä, miten tuo lapsi nukkuu.. :) Ja pienenä päivityksenä: paino on tippunu nyt 4kg! :) Tahti ei päätä huimaa, mutta kyllä se tästä vielä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti