tiistai 29. tammikuuta 2013

Velvollisuudet helpottaa?

Tää on ollu kiva kamala päivä. Suihkin hirveessä kiireessä viemään tytön Keijolle töihin puol neljäks, jollon Keijo siis pääs. Siinä tulostin muistiinpanoni ja kävin tankkaamassa auton ja jotenki just ja just ehin neljäks koululle. Oli taas äikkää ja pidin esitelmän aiheesta Hella Wuolijoki ja Niskavuoren naiset. Oon kauhea jännittämään tommosia esiintymisiä, en yhtään tykkää olla esillä siellä eessä. Yäk.

Se on nyt kuitenki pidetty ja oon oikeestaan yllättyny, että siitä 15 minuutin esityksestä veny yks nelkytminuuttinen. :D Torstaina saanki vaan rentoilla ja kuunnella toisten esityksiä. Tiistaina sitten koe ja 8.päivä tekstitaidon koe. En jaksa ressata siitäkään, enemmän mulla pelottaa se esseekoe. Tekstitaidon tehtäviä oon aika haka rustailemaan. :)

Kivana yllärinä mun Biancon pakettiki oli tullu. Siellä oli vaaleansiniset avokkaat.

Oleellista myös meiän hempeä kolmiulotteinen pitsitapetti <3

Halusin semmoset perusluottokengät, mutta ei missään perusluottomustassa värityksessä. Noi oli vielä alennuksessa niin pakkohan mun oli tarttua syöttiin.

Oli hilkulla, etten tilannu toisiaki: semmosia mustia tekomokka-avokkaita, joissa on paljon studseja. Anteeksi en tiiä mikä se on suomeksi niin tämä selitys saanee riittää niistä orvoksi jääneistä kengistä. Joudun varmaan vaihtamaan ne vaaleansiniset pienempiin. Muuten ne ois hyvät, mutta ne on kantapäästä sen verran väljät, että ne jotenki koittaa sujahtaa pois jalasta kävellessä. Tuntuu hassulta ku yleensä se menee just niin päin, että mun kokoa ei löydy ku mulla on niin isot jalat.

Kivaa oli kans nukahtaa spontaanisti tytön kanssa illalla pari tuntia. Heräsin sopivasti ku Iholla alko ja Keijo oli vieläpä sillä aikaa käyny kaupassa ja tuonu mulle sirkusaakkosia.

Täytyy alkaa pitää kuria tuon herkuttelun kanssa ennenku siitä tulee tapa. Eilen kävin sittarissa ja oli kyllä semmoset ruokaostokset, että jos ihmisiä niitten perusteella tuomittais kadotukseen tai pelastukseen ni oisin saanu taivaspaikan. Ajattelen tämmösiä asioita oikeesti. Usein. Arvostelen salaa, jos ihmiset ostaa tyyliin pelkkää suklaata tai jotain muuta ällöä. Vastaavasti tunnen suurta ahistusta ja selittelyn tarvetta, jos mun korissa on jotain hölmöä tai outoa. Eilenki oisin tahtonu tunnustaa sille kassaihmiselle, että se sooda oli vaan termarin jynssäämiseen.

Tällasia tänään, eilen tai miten vaan. Lähtis ruokkimaan tuon unisen lapsen, öitä. :)

1 kommentti: