lauantai 16. helmikuuta 2013

Asuntoa

Meikäpoika on ollu reippaana! On ollu ihan hullu päivä ku oon koittanu fiksailla kämppää ja saada edes jonkulaisia kuvia (en oo kauheen näppärä nuitten kameroitten kanssa) ja samalla vauva ei oo suostunu nukkumaan ku maksimissaan puolen tunnin pätkiä kerrallaan ku sillä on ollu niin kauhea tarve olla sylissä. Vaikka toisaalta se vetas semmoset kuuden tunnin yöunet taas niin sillä on varmaan ollu virtaa ja ruokahaluaki..Vasta vaunulenkillä se nukahti kunnolla, että pääsin kirjottamaan (tämä postaushan tulee siis monta tuntia jäljessä kirjotushetkestä). Jännä miten paljon siinä ajassa saa aikaseksi... :D

Mutta tässäpä nyt osa meiän kodista:

 
 Eteinen
 
 
 Keittiö. Tykkään kauheesti siitä, ettei meillä oo juurikaan kaappeja vaan vetolaatikoita..
 
 
Sama teema jatkuu.. Tuo mikro on tosi kätevä ku siitä voi peilailla itteään.. :D Ja se on myös ensimmäinen mikro, joka on oikeesti saanu mut nöyrtymään ja lukemaan sen ohjevihkosen..

 
Noi pariovet vie vauvan huoneeseen, jota en nyt viitsiny kuvata ku sitä ei oo vielä sisustettu juuri millään lailla.
 
 
Terassia ja takapihan talviset tykkylumipuut! Ne saa mut aina hyvälle tuulelle. Tuolla taustalla näkyy myös entisten asukkien koiran häkki, jonka ne lupas hakea keväällä jahka maa sulaa... Sitä odotellessa.

 
Meiän pienen pieni makkari, joka on entistä ahtaampi nyt ku tytönki sänky on tungettu sinne. Mutta nuo peräseinän vaatekaapit on kyllä aika muikea juttu.

 
Sama seesteinen teema seinien puolesta, joka on läsnä oikeestaan koko asunnossa. Ei olla kumpikaan oikein tauluihmisiä, mutta aika orvoltahan tuo silti näyttää..

 
Tää kuva on otettu täysin ilman valaistusta. Vessa ja eteinen vaan on kauheen valosia ku niissä on kattoikkunat.

 
Ja lopuksi meiän pikku sauna.
 
Tällasta täällä aika lailla on. Vaatehuoneesta en vaivautunu ottamaan kuvaa. Se nyt vaan on perusvaatehuone eli täynnä vaatteita ja kenkiä. Se on tosin enemmän varastoimaisessa käytössä, koska meiän vaatteet mahtuu toistaseks ihan hyvin makuuhuoneen kaappeihin ja tytön kimpsut ja kampsut säilyy kodinhoitohuoneessa, missä meillä on vaipanvaihtopistekki. Ja kodinhoitohuoneesta en myöskään viittiny ottaa kuvaa..
 
 
 


2 kommenttia:

  1. Onpa teillä kaunis koti ja kaikki näyttää niin uudelta! :) Itekki haluaisin vähän uudempaan, varmaan ens syksynä pitää etsiä joku mieluisampi ku tää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tää on rakennettu muistaakseni -72 tai -73, mutta laitettu kauttaaltaan uusiksi noin vuos sitte. Oon asunu tällä alueella samanlaisessa kämpässä joskus ku oon vielä ite ollu vaipoissa. :D Käytiin oikeestaan kattomassa alunperin just samaa asuntoa, mutta päädyttiinkin tähän naapuriin..

      Poista