lauantai 10. marraskuuta 2012

Lauantai ja sauna :)

Poistin torstain postauksen syystä, että: ne on enää ihan höpöhöpöjuttuja! Meiän asuntoasiat nimittäin alkaa olla selvillä. :)

Me siis hyväksyttiin se tarjous ja ens viikolle ollaan kaavailtu kaupantekotilaisuutta. Aika luksus on se kämppä meille ja varmasti viihdytään siinä taas jokunen vuosi. Tai tehdäämpä niin, etten kuvaile sen kummemmin: otan teille tänne pari kuvaa siitä sitte jahka ollaan saatu enimmät muuttolaatikot purettua (hallintaoikeus saadaan 23.pv).

Taloustilanne on niin heikko, että pankeista on oikeesti hankala saada lainaa. Tai no ei tietenkään hankala, mutta ehdot on tosi paljon tiukemmat ku esim. vuosi sitten ois ollu (tän tiedän, ku ollaan haastateltu aikasemmin asunnon ostaneita tuttuja ja tutuntuttuja). Nyt suurin osa pankeista vaatii, että täytyy olla 10% asunnon hinnasta omia säästöjä, kovimmillaan pankit tahtoo jopa 17%!

Nyt ollaan Kemissä Keijon porukoilla "talonvahteina" ku ne lähti Ouluun yhen sukulaisen synttäreille. Vietetään täällä oikeestaan n. 1-3 viikonloppua per kuukausi.. :D Juhlitaan tätä asunnonostoa jo vähän etukäteen. Lämpenemässä on nimittäin iltapäiväsauna, kunnon puusauna onki. Ollaan nyt kärsitty jo pari viikkoa saunattomuudesta, onneks kohta on ihan OMA SAUNA. Meiät tuntien se varmaan lämpenee alkuun ainaki joka toinen päivä, toivottavasti vielä lapsen syntymänki jälkeen saatais ees silloin tällöin saunoa ihan kunnolla kahestaanki. Se on niin terapeuttista.

Tällaisissa tunnelmissa nyt. Illalla suunnataan tapaamaan joitain Keijon lapsuuden kavereita. Ainiin! Oon tänään soitellu iskän kanssa: ihan hassua, ku se on niin herkkänä ja ujosti kyselee mahan kasvusta sun muista kuulumisista. :) Hankalalta tuntuu itestäki vastailla, mutta jotenki kiva, että seki jää on nyt murrettu. Aina meillä on kyllä ollu tosi lämpimät ja hyvät välit, mutta ollaan tosi huonoja puhumaan asioista, yleensä soittelenki asioistani äiskälle. Hyviä viikonloppuja!

4 kommenttia:

 1. Hienoa kun saitte asunnon! Miten olet muuten voinut? Joko alkaa olla iso maha? :) Jos nyt ymmärsin oikein tuosta sun englannin kielisestä tekstistä (mulla on surkea kielipää) niin, ettekö te ole selvittäneet, että kumpi sieltä tulee? Mulla oli nimittäin silloin alussa aivan "tyttöfiilikset" ja sitte selviski, että tyttöä ootellaan... :)

  Mulla on muuten sulle haaste mun blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vointihan on hyvä! Ainoina vaivoina satunnaiset lonkkakivut. Ja maha on tooosi iso. Joka päivä näyttää (ainakin omasta mielestä) jonkun muun keskivartalolta :D

   Ja ollaan kyllä kätilöiltä kyselty sukupuolta. Tyttöä neki veikkailee, mutta en uskalla vielä olla varma. Kuulostaapas hölmöltä. :D Mutta pelkään, että jos ostelen jotain ihanaa tyttömäistä hömppää sille ni sitte sieltä tuleekin poika.. Oon kuullu viime aikoina liikaa semmosia tapauksia.

   Huomasin sen haasteen! Tartun siihen pikimmiten. :) Ja kiitos.

   Poista
  2. Kiva, että voit hyvin :) Mulla oli La 15.1 ja mulla alko olla koululaisten joululoman alkaessa sellainen olo, että syntyis jo... Ja sen jälkeen oli vielä kuukausi odottelua :D Tsemppiä siis loppu odotukseen!

   Minäkään en silloin uskaltanut olla 100% varma tuosta sukupuolesta, kun olin kuulut vasta kaksi tapausta, joissa tyttö olikin poika :D Menin silti ostamaan etukäteen vaaleanpunaiset pipon, lapaset ja villasukat... :)

   Ja sellainen piti vielä sanoa, että jos haluat voit lisätä mut FB:ssa kaveriksi. Nimittäin jos haluat yksityisemmin jutella kaikessa vauvahömpästä :D

   Poista
  3. Hui toivottavasti mulla menis loppuaika lepposammin ja tulisin siinä asiassa äitiini. Se oli nimittäin käyny pitkällä kävelylenkilläki vikana päivänä ennen synnytystä ja voinu hyvin.. Ainahan saa toivoa. :D

   Joo, tuo sukupuoliasia tuntuu muutenkin olevan arka asia. Oon huomannu, että kaikki ei halua tietää sitä etukäteen ja meiän kohalla taas moni ihminen koittaa ärsyttää mua puhuttelemalla sitä poikana. :D

   Poista