keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

3kk-neuvola ja siitä seurannut kuume

Eilen oli sitten kolmen kuukauden neuvola-aika ja tyttö sai taas rokotteita. Rotarokotuksen toisesta annoksesta ei oo ainakaan vielä seurannu mitään ikävää niinku viimeks, mutta ne piikillä annetut (pneumokokki, kurkkumätä, jäykkäkouristus..) nosti illalla kuumeen.

Keijo oli terävänä ja hoksas, että Lilli käyttäyty oudosti ku se viihty vähän liianki hyvin omalla leikkimatollaan ja vaan tuijotteli siitä kaaresta riippuvia lintuja ja imi ihan simona peukkua, muttei pyytäny tissiä eikä mitään muutakaan.

Ei muutaku mittari ja suppo tanaan ja kuumehan se siellä. 38 astetta. Yö meni onneks hyvin ja alko laskea, yöllä ja puolilta päivin tyttö sai uudet supot. Eiköhän tällä ja isolla annoksella rakkautta lähe.

Edit  Unohtu strategiset mitat. Eli nyt painoa oli jo 5710g ja pituutta 61,2cm. Eli paino oli lisiny taas reilun kilon. Se täti meinas, ettei tarvi soseita tai muuta lisäravintoa miettiä kerta Lilli kasvaa niin hyvin ja nukkuu yöt hyvin.

Tänään käytiin kans kattelemassa ulkokalusteita ja ruokailuryhmiä. Saapas nähä mihin päädytään. Kiirehdittiin vähän asioitten edelle ku ei älytty ottaa mittoja ensin tästä olohuone/ruokahuoneesta. Vaikka ei me kyllä alunperin aateltukaan kattoa mitään ruokapöytähommia.

Meikä kätevänä emäntänä pyöräytti vielä siskonmakkarasopan ja pullataikinanki. Pitäs vielä kohta saaha pyöriteltyä ne pullatki, kattoa koska pian tuo lapsikulta herää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti