maanantai 5. elokuuta 2013

Erilainen viikko meneillään

Blogi on pysyny hiljaisena Keijon kesälomien myötä. Ollaan käyty vaeltamassa, poimittu litratolkulla marjoja ja raparperia pakkaseen ja reissattu. Oltiin ensin mun porukoitten luona 6päivää, jonka jälkeen tultiin kotiin peräti yheksi yöksi pyörittämään pesukonetta. Aamulla Keijo vaan totes, että olipa mukava nukkua välillä omassa sängyssä. -Joo, kyllähän siihen vois tottua. :D

Ja eiku Keijon porukoitten tykö. Oltiin siellä vielä kolme yötä, nyt sunnuntaina tultiin pois. Oli varsinainen sukukokous, kun Keijon molemmat siskot oli siellä: toisella kaks lasta ja toisella Lilliä pari kuukautta vanhempi vauva. Käytiin sen verran seuraamassa Kemin muuta elämää, että kokeiltiin kalastaa eräässä Jumalan hylkäämässä merenrantapaikassa, mutta muuten meni sukuloidessa ja vanhimman serkuksen 6-vuotissynttäreitä viettäessä.

Nyt maanantaina koitti paluu arkeen ja Keijolla työt. Vaan ihan arkea ei päästä vielä elämään. Mun ainoa ja paras serkku 9wee tuli meille tänään ja on perjantaihin saakka. Sen äidillä alko työt kans nyt maanantaina ja ne ajatteli, ettei rievun tarttis viimestä lomaviikkoa ennen koulun alkua ihan yksin kotosalla kyyhöttää niin niimpä saatiin J sitten tänne.

J on jo ekan kerran ennen ristiäsiä pyytäny päästä hoitamaan Lilliä, kyseessä on hurrrjan hoivavietin omaava kolmosluokkalainen. Mun mielestä on vaan jännittävää yhtäkkiä kokea minkälaista on elää kahen tosi eri ikäsen lapsen kanssa. Tänään käytiin uimassa ja askarreltiin. Hassuinta on kenties totutella lounastamiseen, ite ku syön lounasta ani harvoin (ehkä kaks kertaa kuussa).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti