tiistai 6. elokuuta 2013

Dermosil -kokeiluja

Anoppini on koukussa Dermosiliin ja oli halukas tekemään tilauksen, muttei hanskaa internettiä tai tietokoneita yleensäkään ollenkaan. Minä tietenkin reippaana ihmisenä tarjouduin tekemään yhteistilauksen.


Kuvassa meikäläisen osuus tilauksesta. Suurin motivaatio oli tuo useissa blogeissa kehuttu kulmakynä. Mun kokemus niitten kanssa on vähäisenlainen ja suurin ongelma tarpeeksi vaaleiden sävyjen puuttuminen. Omaan melko vaaleat kulmat ja nude-meikkaajana en halua mitään liian räikeää vaalea pehko-tummat/mustat kulmat yhdistelmää. Karsastan semmosta tyyliä.

Tuo sävy 'light' on mulle just oikea. Kynän jälkeä ei omista haivenista juuri erota, mutta heti sitä näyttää paljon huolitellummalta. Hinta-laatusuhdekin on oikein kohdallaan, koska jouduin tuosta pulittamaan 5,70e. :D

Huultenrajauskynä oli enemmän tai vähemmän impulsiivinen ostos syystä, että se oli alennuksessa, ja koska oon viime aikana kärsiny jostain ihmeen huulimeikki-innostuksesta. Vähälle käytölle meikäläisen arjen keskellä on jääny, vaikkei laadussa moitetta ookaan. Usein Enimmäkseen käytän sitä tosi hillitysti vaan korostamaan huulten kaaria ja häivytän sitte kohti huulten keskustaa ja lisään jotain kiiltoa päälle.

Luomivärisiveltimet taas on muodoltaan ihan "perus" yleispäteviä. Ennestään mulla oli Goshin vastaava, mutta aattelin, että näitä on hyvä hamstrata, koska niille on lähes päivittäin tai ainaki viikoittain käyttöä. Tässä kohtaa otti ohraleipä. Kyllä ne hommansa hoitaa ja niillä on helppo "pakata" pigmentit luomelle, mutta karvaa niistä lähtee koko ajan. Kyrsii aina vikana tarkistaa, ettei naamalle oo ilmestyny ylimääräsiä karvoja. :D Ärsyttää tämmönen laaduttomuus. Kummasti ne on silti jääny käyttöön...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti