keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Unettomuus.... Vaivasi minua taasen tänä yönä. Vaan ei se mitään! Olen näpytellyt Open Officella jo useamman koulutyön valmiiksi, pyöräyttänyt tiskikoneen käyntiin ja pyörinyt netissä. Ja mikä parasta (!) saanut selville, että Piilomaan pikku Aasia myydään edelleen. Olin jo luopunut tuon kyseisen lastenkirjan suhteen, mutta ilmeisesti siitä on tehty uusi painos ihmisten pyyntöjen takia ja nyt sitä myydään ainakin Suomalaisen Kirjakaupan nettiputiikissa. :)


 Kuva täältä

Onkos kyseinen teos kenellekään tuttu? Itse tutustuin siihen muutama kesä takaperin kesämökillä, kun tätini luki sitä tyttärelleen ja pääsin itsekin lukemaan sitä hänelle... Ja ihastuin! Mielestäni jokaiselle lapselle tulisi lukea Piilomaan pikku Aasia, sillä se on aidosti lapsille suunnattu, jännitävä sekä verbaliikaltaan ja onomatopoeettisuudeltaan todella haastava luettava jopa aikuiselle. Tätä kirjaa lukiessa varmasti oppii suomea.

Tosiaan - lukiessani em. kirjaa pienelle serkulleni totesin mielessäni, että en hanki lapsia, ellen omista tätä Lea Pennasen menestysteosta. Nyt sitä myydään kympillä siellä Suomalaisessa, joten pakko laittaa tilausta menemään. Kenties pääsen fiilistelemään sitä jo
ystäväni lasten kanssa, sillä omia en taida hankkia ainakaan pariin vuoteen.. Vaikka vauvakuumetta on ilmassa niin minulla kun Keijollakin ;--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti