keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Himoja

Ei sitten tullut otettua niitä kuvia.. Kauhea, kun pimeä tulee jo niin aikaisin, että ei tämmöset tavalliset ihmiset ehi valosalla paljoa touhuta. Meillä on vaan siis ihan perusdigikamera, joka on aika lailla samaa tasoa kuin mitä meillä on jo puhelimissaki.. Keijo on kyllä miettiny jonkunlaisen harrastelijatason järkkärin hankkimista, koska se on aina tykänny ja ollu hyväki kuvaamaan. No, ehkä petrataan tässä asiassa huomenna.

Otsikko oli tosiaan himoja, siis ruokahimoja, koska kaikkihan meiltä paksuilta naisilta aina kysyy, että onko ilmaantunu mitään ihme mielihaluja. Oon ollu tähän asti visusti sitä mieltä, ettei mulla oo semmosia, mutta en oo enää ihan varma.

Tähän asti tää raskaus on lähinnä vieny pois mun kiinnostusta ruokaan, esim. lihansyönnin voisin jättää vaikka kokonaan pois, jos ei olis Keijoa vaatimassa illalliseen aina jotain liha- tai kalakomponenttia. Mutta nyt ku tulee kaikkea satoa ihan oikeasta luonnosta ni oon ihan liekeissä! Kesä meni tietenki uusia pottuja syödessä - sehän on selvä. Mutta nyt syksymmästä mun ja Keijon äidit on poiminu marjoja ja tehny niitä meillekki asti hilloiksi ja mehuiksi. Sen lisäksi äiskä on lahjottanu meille muun muassa hirvenlihaa, suppiksia ja semmosia. Mutta se oli oikeestaan vasta Keijon äiti, joka sai mut koukkuun porkkanoihin. Ne saa niitä Keijon mummolasta ja omalta mökiltään. Noh, varmaan pari kiloa meni ensin ihan kohtuudella niitä "oman maan" porkkanoita, ennenku tää lähti käsistä. :D Nyt menee joku reilu puol kiloa päivittäin.

Tää varmaan liittyy tähän mun terveysintoiluun yleensä. Mieluummin kuitenki illat järsin porkkanoita ja omenoita ja muita semmosia terveellisiä juttuja ku mitä että vetäsin sipsejä tai jotain makeaa.

Tulipas taas pitkä tästäki "pikapostauksesta". Mutta gute Nacht nytte tältä erää.. :))

1 kommentti: