lauantai 8. kesäkuuta 2013

Blogi on elänyt omaa elämäänsä, minä omaani

Tää viimeaikanen hiljasuus on ollu enempi pakkoa ku laiskuutta. Omaan koneeseen on edelleen käyttöjärjestelmä asentamatta, koska en löydä sitä alkuperästä levykettä, vaikka muistan sen olleen mun ekassa asunnossa yhessä tietyssä paikassa, joten johonki muuttolaatikkoon se on joskus pakattu. Tyypillistä. :D

Oon ollu nyt Keijon työkoneesta riippuvainen eli mahdollisuuksia istuskella koneella on vaan iltasin ja vasta olin porukoitten luona puoltoista viikkoa Lilianin kanssa reissussa, joten ei ollu konetta käytössä senkään vertaa.

Pian ongelma kuitenkin ratkeaa, koska iskän lellikki kun olen, sain Mac:n valmistujaislahjaksi. En pyytäny mitään niinku en koskaan mitään kehtaa muutenkaan pyytää. Porukat vaan halus, että kun lähen taas opiskelemaan niin mulla on kone, joka ei hyydy kesken. Heti ku keksitään, missä välissä käyn hakemassa sen koneen tai jotain muuta toimitusmetodin tynkää ilmenee niin lupaan, että vilkastuu taas.

Nyt kuitenki tärkeimmät eli Lillin pikakuulumiset ja viime aikaset saavutukset: Eka hammas on jo puskenu läpi ja toinen/toiset on tulossa (tuntuu kovina kohtina ikenien alla). Keijon äidin sanoin: "Jos noin aikasin hammasta pukkaa niin se tarkottaa, että on toinen tulossa!" Ei siis kuitenkaan ole luojan kiitos tulossa. :D

Lilian nauraa jo kovasti, mutta ei silleen heleää kikatusta niinku vauvat yleensä vaan semmosta räkästä röhönaurua. :'D Äitin tyttö. Viime aikojen hauskimmat tapaukset on ollu ku tänään kuunneltiin ja tutkittiin kylpyveden laskemista ammeeseen, Keijon äiti P:n aikaansaama tekokasvin kahina, mahan pussailu (en tiiä liittyykö siihen ääneen vai kutittaako).. Aika spontaaneja on nuo naurut ollu toistaseksi ja vaikea sitä on saada tarkotuksella nauramaan muuta ku laittamalla imuri päälle.

Lili myös kauheesti nojaa käsiinsä ja vetää jalaat "alleen" konttausasentoon ja suihkii niillä kauhealla tarmolla. Veikkaan että puhutaan pelkistä viikoista millon se lähtee ryömimään. Ja eteenpäin se pääsee jaloilla potkimalla tosi hyvin jos sitä vähänkään nostaa kainaloitten alta, ja se se vastaa hauskaa vaikuttaa olevankin.

Yks parhaista jutuista on se, että Lili nukahtaa ihan ittekseen eli sen voi vaan jättää omaan sänkyyn, omaan huoneeseen. Joskus se jää ihan mielissään, joskus se saattaa itkeä viitisen minuuttia ja rauhottuu sitten. Olettaen tietenkin, että kaikki perustarpeet on ensin tyydytetty ja sillä väsyttää.

Tässä on sattunu nyt paljon kaikenlaista ja niistä aion tännekin valottaa ihan pian. Pullukkaprojekti on myös edenny ja aion laittaa myös kuvia tästä "transformaatiosta" jahka Keijo tulee kalareissusta ja saan kameran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti