torstai 10. lokakuuta 2013

Fleecehaalaria metsästämässä

Eilen meillä oli treffit paikallisessa kauppakeskuksessa Keijon kanssa. Lillillä on varmaan kymmenkunta villapukua, joista osa on suvussa kulkeneita, jopa alunperin mulle tehtyjä pukuja on tallessa kaks! Haluttiin kuitenkin ostaa myös fleecepuku ja näppäränä selailinki netistä taustatyönä eri liikkeiden tarjontaa läpi.

Ideaalitilanteessa oisin halunnu ostaa Reiman Suuga -puvun, semmosen harmaa-valkokuvioisen. Sillä oli hintaa jotain n.40e ja ajattelin, että se on turhan paljon ku oon henkisesti ja fyysisesti varautunu siihen, ettei koko 74 mee koko talvea vaan joudutaan ostamaan myöhemmin vielä toinen tälle talvelle.

Tähän päädyttiin:

Haalari Lindexiltä, 24,95e. Tykkään noista villeistä kontrasteista ja eri kuosista sisäpuolella. Tää oli Keijonkin ykkösvalinta.

Ja eiköhän Lindexillä ollu alennusmyynnit! Oon ihan heikkona semmosiin, varsinki ku sieltä löytyy pikkurahalla tämmöstä:Kaikkien bodyjen alkuperäishinta oli 9,90 ja kaikista sai saman -50%, joten hintaa tuli 4,98e/kpl. Fleecehaalarin lisäksi lähettiin hakemaan H&M:ltä sukkia ja sukkahousuja, jotka oli myös pakollisia hankintoja. Sukkia en viittiny kuvata, mutta muut hömpötykset kyllä.


Sukkahousut 2-pack 7,95e 


Täysin heräteostoksena yllänäkyvät feikkiugit vaunulenkeille vaihtoehdoksi äitiyspakkauksen töppösille. Nää oli alennuksessa 5!e. 

Harvoin pääsee näin shoppailemaan, kun aiemmin ollaan saatu vauvalahjoina niin paljon vaatteita, ettei oo ollu järkeäkään ostaa enempää ku ne ei kuitenkaan kauaa mahu. Nyt tyttönen siirtyy hissukseen 74-kokoon, jota ei hirveesti vielä oo niin siks piti tällä lailla "paniikkiostaa" kerralla enemmän. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti