sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Miten te syötte tortillanne?

Hassu kysymys, mutta oon kuullu semmosta huhua, että jotku sujauttaa omiinsa kanaa. Meillä on aika vakioiksi muodostuneet täytteet lähinnä syystä, etten syö kanaa ollenkaan. En oo syöny kanaa noin kolmeentoista vuoteen lukuunottamatta niitä paria kertaa ku oon tehny Keijolle kanaa ja on ollu pakko maistaa, että tietää miten sitä voi maustaa ku enhän minä ihmisressukka ees muista millasta se on.

Mutta siis takasin tortilloihin. Meillä on aina tällaset setit:


Lisukkeena pieneksi silputtua jääsalaattia, majoneesia ja salsaa sekä ihan tosi pieneksi pilkottua tomaattia, kurkkua ja maissia (välttämätön). Sillon tällön sotketaan mukaan kans fetaa ja jalapenoja.


Jauhelihaa ihan semmosella kaupan tacomausteseospussilla tuunattuna. Tällä kertaa sekaan pilkoin vielä sipulin.


Mun valmis lätty näyttää aina kuta kuinkin tältä. Tylsää, helppoa ja maukasta. Tää on meiän makukombo. :D

Tiiän, että tää postaus on ihan random, mutta mä usein ihmettelen miten mistä vaan arkiruoasta voi kaks eri ihmistä tehä jotain niin erilaista.


Randomiin postaukseen random parin päivän takanen kuva aiheesta nörtit Padillä. <3


2 kommenttia:

  1. Mun perustortilla sisältää juurikin kanaa :D Lisänä salaattia, kurkkua, paprikaa, ananasta, kermaviiliä ja sweet chili kastiketta, nam! <3 Noniin, nyt alko tekeen mieli tortillaa.. :D

    VastaaPoista
  2. Hahah :D Kiva, että heti joku tunnustautuu ku mulle toi on ollu aivan myytti.! Oon jopa joskus kylästelemässä saanu tortillaa, jonka väliin oli laittaa vaan pelkällä suolalla maustettua jauhelihaa, tomaattia ja sipulia (raakana ja silputtuna). Mutta siis siinähän se nähään, että saman asian voi tehä niiin monella tapaa.

    VastaaPoista